project

Universal Music Group

Een mix van open en meer besloten ruimtes waarin iedereen zijn eigen workflow kan vinden.

Project details

Project
Universal Music Group Nederland
Opdrachtgever
Universal Music Group
Architect interieur
Casper Schwarz en Anna Ceglova
Project management
Sure Projectmakers en UMG projects

Gebruikte producten

Op het nieuwe kantoor van Universal Music Group te Hilversum hangt muziek in de lucht. Medewerkers kunnen hier optimaal samenwerken en presteren.

Mix van open en besloten ruimtes

In nauwe samenwerking met SURE Projectmakers heeft Casper Schwarz Architects het interieur van dit nieuwe ‘Home of Music’ ontworpen. Een kantoor met een podium, geluidskamers, ondertekenkamers, een muziekbibliotheek en een mix van open en meer besloten ruimtes waarin iedereen zijn eigen workflow kan vinden. Zowel de sfeer van muziek als serieuze zaken hangen in de lucht, maar iedereen zal zich op elk gebied op zijn gemak voelen.

Het gebruik van hout, staalconstructies en lederen meubels creëert een sfeer van vrijheid en uitnodigingen. De bar bij de ingang, de graffitimuur met lockers, de DJ-booth en het podium, het maakt allemaal duidelijk dat het hier om muziek gaat. In deze gebieden is ervoor gekozen om licht geen constante factor te laten zijn, wat resulteert in een interessant spel van donker en licht. Het draagt ​​bij aan het gevoel dat dit meer is dan een kantoor.

We helpen je graag

We helpen je graag te vinden wat je nodig hebt. Nu, morgen, volgende week en volgend jaar. Neem gerust contact op met Rob.

Rob van Leersum

Accountmanager