Vergaderen

De voordelen van staand vergaderen

Staand vergaderen zorgt voor meer energie en is efficiënter

Staand vergaderen zorgt voor meer energie

Staand vergaderen, je denkt er vast niet zo snel aan om dit in te stellen binnen jouw bedrijf. Toch zijn er steeds meer bedrijven die het zittend vergaderen achter zich laten. Het is echter nogal een stap om van zittend naar staand vergaderen te gaan. Hierdoor schuiven veel bedrijven dit op de lange baan.

Verstandig? Nee, wat ons betreft zeker niet. Een staande vergadering brengt namelijk de nodige voordelen met zich mee. Daarom bieden wij bij Drentea verschillende mogelijkheden aan voor dit alternatief van zittend vergaderen. Ben je nog niet geheel overtuigd? Geen probleem, want wij vertellen hier de voordelen van staand vergaderen.

Het vergroot de productiviteit

Eén van de grootste voordelen van staand vergaderen is dat het de productiviteit vergroot. Waarom? Omdat een staande vergadering het lichaam meer energie geeft. Door de hele dag maar op een stoel te zitten, is de doorbloeding de hersenen minderen.

Dit kan op den duur zorgen voor een moe en lusteloos gevoel. Als gevolg hiervan gaat de productiviteit van jouw medewerkers omlaag. Kies je voor staand vergaderen? Dan zorg je ervoor dat zij dagelijks meer in beweging komen. Jouw medewerkers krijgen zo meer energie en dat zorgt voor een hogere productiviteit.

Je bespaart tijd en geld

Staand vergaderen zorgt voor meer energie bij jouw personeel, maar dat is niet het enige. Je bespaart er ook behoorlijk wat geld door.

De praktijk leert namelijk dat staand vergaderen een stuk efficiënter is dan zittend vergaderen. Er worden over het algemeen sneller knopen doorgehakt en er zijn minder onderonsjes. Dit zorgt ervoor dat een vergadering aanzienlijk minder lang duurt dan een zittende vergadering.

En hoe sneller de vergadering verloopt, des te minder geld het jou kost. Jouw medewerkers hebben immers meer tijd over voor hun dagelijkse werkzaamheden en dat levert jou op de lange termijn geld op. Het is dus zeker interessant om te investeren in staand vergaderen.

Mogelijkheden voor staand vergaderen

Ben je overtuigd? Dan wil je liever vandaag dan morgen beginnen met staand vergaderen. Wat dat betreft ben je bij Drentea aan het juiste adres. Wij bieden namelijk verschillende mogelijkheden voor wat betreft staande vergaderingen. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld de nodige in hoogte verstelbare vergadertafels. Deze kun je op een dusdanige hoogte instellen dat het mogelijk is om staand te vergaderen.

Indien je voor een staande vergadertafel van Drentea kiest, betekent dit overigens niet dat je ook altijd maar staand moet vergaderen. Nee, want met onze tafels kun je ook ‘gewoon’ zittend blijven vergaderen. Doordat onze tafels in hoogte verstelbaar zijn, kies je zelf of je zittend of staand wilt vergaderen.

Inspiratie

Van multifunctionele zit/sta-tafels voor stand-up meetings tot tijdloos functioneel vergadermeubilair.

Ben je geïnteresseerd in staand vergaderen?

Onze medewerkers vertellen je er graag meer over. Neem dus gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over staand vergaderen of hulp kunt gebruiken bij het inrichten van je bedrijf en kantoor.

Riejander Deen

Verkoop

Raphael Souhuwat

Key accountmanager

René Meijer

Verkoop