Inspiratie

Waar moet je aan denken bij kantoorinrichting?

Worstel je ook met de kantoorinrichting? Wij helpen je graag!

Waar moet je aan denken bij kantoorinrichting?

Bij het inrichten van een kantoor zijn verschillende zaken van belang. Er zijn echter genoeg mensen die niet weten hoe zij hierbij te werk moeten gaan. Worstel je ook met de kantoorinrichting? Dan ben je bij Drentea aan het juiste adres.

Wij bieden jou namelijk diverse oplossingen op het gebied van kantoorinrichting, van bureaus tot vergadertafels en van akoestische wanden tot opbergsystemen. Kortom: voor het inrichten van een kantoor ben je bij ons aan het juiste adres. Om jou een handje te helpen, vertellen we je hier waar je allemaal aan moet denken bij het inrichten van jouw kantoor.

Gebruik van de werkplekken

Wanneer je personeel in dienst hebt, moet je zorgen voor voldoende werkplekken. Dit is misschien wel het belangrijkste punt van kantoorinrichting. Voor het inrichten van de werkplekken gebruik je waarschijnlijk bureaus en stoelen. Op deze manier krijgt jouw personeel een eigen werkplek.

Een veelgemaakte fout op dit gebied is dat mensen lukraak voor bureaus kiezen. In dat geval worden er vaak vaste, standaard bureaus gekozen. Deze bureaus zijn echter niet bevorderlijk voor de werkhouding van jouw personeel.

Je kunt beter voor zit sta bureaus van Drentea kiezen. Deze zijn in hoogte verstelbaar, waardoor je zelf kiest of zij zittend of staand werken. Dit zorgt voor meer energie en dat verhoogt je productiviteit. Bij kantoorinrichting is het dus belangrijk om goed na te denken over het inrichten van een werkplek.

Presto

Presto is flexibel, eenvoudig uit te breiden en in elk gewenste samenstelling leverbaar.

Akoestiek

Een kantoor is geregeld een grote, open ruimte. Hierdoor is het er vaak behoorlijk gehorig. Bovendien kan het gaan galmen en dat leidt jouw personeel mogelijk af.

Wanneer je aan de slag gaat met kantoorinrichting, is het dus handig om rekening te houden met de akoestiek.

Maar hoe zorg je eigenlijk voor een goede akoestiek? Je kunt een kantoor gaan verbouwen en deze opdelen in allemaal kleinere hokjes. Dit is goed voor de akoestiek, maar het oogt niet mooi. Bovendien zit jouw personeel geschieden van elkaar. In plaats van kleine hokjes kun je ook kiezen voor de akoestische wanden van Drentea. Hiermee houd je rekening met de akoestiek bij kantoorinrichting.

Onze akoestische wanden zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en soorten. Hierdoor is het mogelijk ze af te stemmen op de rest van de kantoorinrichting.

Duurzaam

Re-Felt is een akoestische vulling gemaakt van restmaterialen uit onze eigen stoffeerderij