Werken bij Drentea / Vacatures

Drentea Office Furniture is producent van kantoor- en projectmeubelen. Een bedrijf met ambities; financieel gezond en professioneel, met een grote aandacht voor duurzaamheid en milieu. Drentea richt zich met 90 collega’s en een landelijk dealernetwerk op zowel kleine als grote organisaties in diverse sectoren zoals kantoren, zorg, onderwijs, publieke en culturele instellingen en meer. Een sterke pijler onder het succes is het ontwikkelen van inrichtingen op maat, geheel volgens de wens van de eindgebruiker. Drentea is gevestigd in Emmen en maakt onderdeel uit van de VDB groep, een sterke groep Nederlandse producenten van kantoor- en projectmeubilair die naast Drentea bestaat uit de bedrijven: Vepa project furniture, Nice Price Office, Be by Bèta, EromesMarko en Facility Express.

Ben je geïnteresseerd in de onderstaande functie, kijk dan snel verder. We komen graag met je in contact.

Open sollicitatie
Bij Drentea waarderen we eigen initiatief. Ben je geïnteresseerd in onze organisatie dan kun je een open sollicitatie met onderbouwing en uitgebreide cv versturen per e-mail, ter attentie van de heer B. Top, directeur. Het mailadres is sollicitatie@drentea.nl of per post naar Drentea Office Furniture T.a.v. Dhr. B. Top o.v.v. “Open Sollicitatie”, Postbus 204,3 7801 CA Emmen.

‘Drentea is een bedrijf met ambities; financieel gezond en professioneel, met een grote aandacht voor duurzaamheid en milieu’