Oplossingen

Flexibel werken met zit sta bureaus

Wisselende werkhoudingen geeft je meer energie
en verhoogt de productiviteit.

Flexibel werken met zit sta bureaus

Jaren geleden koos je voor een vast bureau wanneer je een werkplek op kantoor in moest richten. Tegenwoordig kun je echter ook voor zit sta bureaus kiezen. In tegenstelling tot een standaard bureau is een zit sta bureau in hoogte verstelbaar. Hierdoor bied je jouw medewerkers de mogelijkheid om zowel staand als zittend te werken.

Ben je het zitten zat? Dan pas je de hoogte van het bureau makkelijk en snel aan. Dit geldt andersom natuurlijk ook. Overweeg je zit sta bureaus te kopen? Dan kan Drentea je hier absoluut goed mee helpen. Voordat je tot aankoop overgaat, vertellen wij je hier eerst alles wat je moet weten over deze bureaus. Op deze manier kun je straks een weloverwogen keuze maken voor het beste bureau.

Waarom zit sta bureaus?

Het grootste voordeel van zit sta bureaus is dat iedereen in een wisselende houding kan werken. Je hoeft niet de hele dag op een stoel te zitten, zoals bij vaste bureaus. Dit zorgt vaak voor een verhoogde productiviteit.

Hele dagen zitten kan je moe en loom maken, terwijl je van staand werken juist meer energie krijgt. En wanneer jouw collega’s meer energie hebben, zijn ze een stuk productiever.

Een tweede voordeel is dat jouw medewerkers minder snel gezondheidsklachten krijgen door staand te werken. Dit heeft een positief effect op jouw bedrijf. Doordat zij minder snel lichamelijke en geestelijke klachten hebben, ligt het verzuim lager. Je verzet op jaarbasis meer werk, wat resulteert in een hogere omzet en meer winst.

Indien je voor zit sta bureaus kiest, moet je wel weten dat het niet verstandig is om de hele dag staand te werken. Net als de hele dag zittend werken kan dit namelijk ook belastend zijn voor jouw lichaam. Advies is dan ook om maximaal vier uur per dag staand te werken. Doe dit bij voorkeur ook niet langer dan één uur achtereen.

Gelukkig kun je met de zit sta bureaus van Drentea makkelijk van staand naar zittend werken switchen en vice versa.

Verschillende soorten zit sta bureaus

Wil je jouw medewerkers de mogelijkheid bieden zelf te bepalen zittend of staand te werken? Dan kies je voor zit sta bureaus. Bij Drentea tref je verschillende van deze bureaus aan.

Wij bieden onder meer een enkel zit sta bureau aan waar je alleen aan kunt werken. Je kunt bij ons echter ook terecht voor dubbele zit sta bureaus. Deze bureaus zijn individueel in hoogte verstelbaar, waardoor je geen rekening hoeft te houden met de persoon die aan de andere kant van het bureau zit.

Bijkomend voordeel van de zit sta bureaus van Drentea is dat deze op een duurzame wijze geproduceerd worden. Naast vernieuwing en kwaliteit is duurzaamheid namelijk de belangrijkste pijler binnen ons bedrijf.

Voor de productie van onze zit sta bureaus maken wij dan ook zoveel mogelijk gebruik van gebruikte producten en bestaande grondstoffen. Bij ons ben je dus verzekerd van duurzame en kwalitatieve zit sta bureaus.

De zit sta bureaus van Drentea

Creëer de ideale werkplek door de zit sta bureaus van Drentea te gebruiken. Hieronder kun je onze zit sta bureaus bekijken.

Hulp nodig bij zit sta bureaus?

Onze medewerkers vertellen je er graag meer over. Neem dus gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over zit sta bureaus.

Raphael Souhuwat

Key accountmanager

Riejander Deen

Verkoop